Bejelentés


Eladó sziámi cicák A sziámi a legszebb macska fajta !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Nem mindegy hogy a cicának milyen élményekben volt része a vásárlás előtt. A körülmények,a gondozó hozzáállása az állatokhoz(kedvesen vagy agresszíven bánik velük),ételmaradékon vagy nekik való táplálékon cseperednek-e, ezek mind mind hatással lesznek kedvencünk további életére hiszen a macska is érző lény. 

Mielőtt megveszed alaposan gondold át, hiszen sok-sok évig fog titeket összekötni az élet! Amikor megveszed és hazavitted, a legelső dolga hogy körülnézzen, hol fog élni.Az is előfordulhat hogy elrejtőzik valahova, ilyenkor magára kell hagyni hogy érezze nincs veszélyben. Ha zaklassuk úgy gondolja nem jó helyre hozták. Pár nap múlva kialakul a bizalom köztetek, ne aggódj. Eleinte rosszalkodni fog, de bántani sosem szabad! Ha bántod, örökre elkönyvel téged rossz embernek és félni fog tőlled és legyengül, nem lesz étvágya, megbetegszik. Különben is az állatkínzás már bűncselekmény, és az állatok bántalmazása bizony annak számít! Általában 2 hét múlva az ördögfiókából angyali cica lesz és kezdetét veszi az önzetlen szeretet,barátság, gazdi és macskája közt.

Vigyázat! A sziámi macska nagyon okos, szinte már félelmetesen!

Én szóltam...

eladó sziámi cica sziámi cica eladó sziámi cica sziámi macska sziámi cicák sziámi kiscicák eladó sziámi macska eladó sziámi kiscica sziámi macskák
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!